Романтично изкуство

Калил Гибран | Любовно писмо до Мария Хаскел / Lettera d'amore a Mary Haskell, 1912

Pin
Send
Share
Send
SendНю Йорк, 7 януари 1912 г.
Сега ще кажа лека нощ, както всеки друг път.
Целувам те и после казвам лека нощ
след това отварям вратата и излизам на улиците
с пълно сърце и гладна душа.
Но аз винаги идвам отново
да те целуна и да кажеш лека нощ
и да отвори вратата и да излезе на улицата
с гладна душа и пълно сърце.

Kahlil🎨

Ню Йорк - domenica pomeriggio, 7 gennaio 1912
Ора ти до ла buonanotte, дойде ogni altra volta.
Ti bacio e poi ti auguro la buonanotte,
Искам да ви припомня каква е по-висока цена
con il cuore pieno e l'anima affamata.
Ma continuo a tornare, ancora e sempre,
за baciarti e augurarti la buonanotte
e aprire la porta e uscire per la strada
con l'anima affamata e il cuore pieno.
Kahlil🎨

Pin
Send
Share
Send
Send